Docenten SeniorWeb aan de Vliet

Winand Bemelmans, docent SeniorWeb aan de Vliet

Winand Bemelmans

"Als gepensioneerd IT-specialist vond ik dat het tijd werd om die expertise nu in te zetten voor een goed doel. Bij SeniorWeb vind ik het leuk cursisten te kunnen helpen met al hun computer-vragen."

Louis Ekstein, docent bij SeniorWeb aan de Vliet

Louis Ekstein

"Ik was werkzaam als docent en daarvoor in organisatieadvies en automatisering. Mijn hobby’s zijn genealogie en muziek. Prachtig dat ik mijn kennis en ervaring nu kan inzetten bij Seniorweb."

Hans Imhoff SeniorWeb aan de Vliet

Hans Imhoff

"Omdat ik als vrijwilliger binding wil houden met mijn werkzaam leven werd ik in 2006 docent bij SeniorWeb. Dit geeft mij de gelegenheid kennis en vaardigheden door te geven aan anderen en de drive om bij te blijven. Het is echt leuk om iemand te kunnen helpen."

Jan Jaarsma

Jan Jaarsma

"Op dit moment ben ik werkzaam in het onderwijs en maak van allerlei computertoepassingen gebruik. Ook ondersteun ik een familielid bij allerlei computerzaken waar zij moeite mee heeft. Hierdoor geïnspireerd heb ik mij aangemeld voor Seniorweb."

Johan de Jonge, docent SeniorWeb aan de Vliet

Johan de Jonge

"Ik ben sinds 1980 werkzaam geweest met PC's enz. Het is nu mijn hobby en wil ik mijn kennnis graag doorgeven aan anderen. Naast de cursussen, en inloopmiddagen geef ik evt. ook privé les."

Fred van Nispen

Edu Nowack, docent SeniorWeb aan de Vliet

Edu Nowack

"Gepensioneerd personeelsmanager. Werk meer dan 25 jaar met Windows, maar doe nu meer met Google-producten. Vind het een uitdaging om apparaten en apps persoonlijk af te stemmen. Geef les en PC-hulp aan huis."

Henk Selling, docent bij SeniorWeb Aan de Vliet

Henk Selling

"Na pensionering in 2008 lid geworden van SeniorWeb Rijswijk. Computerlessen gegeven, vooral Windows. In 2013 de functie van voorzitter aanvaard. Van 2010 tot 2016 part-time werkzaam als expert bij het ministerie van EZ."

Peter-Anton Sick, docent SeniorWeb aan de Vliet

Peter Sick

"Sedert enige tijd help ik met het wegwijs maken op Windows computers. Ook Android tablets zijn voor mij geen probleem."

Richard Tofohr

Richard Tofohr

Joost van Tol

Joost van Tol

"Ik ben als grafisch designer werkzaam en zeer bekend met Apple producten. Met veel plezier geef ik mijn kennis door aan iedereen die meer uit zijn iPad, iPhone of Mac-computer wil halen. Ook hulp of privé-les bij u thuis."

Trudy Mulder