Hulp- en informatie

In overeenstemming met de laatste maatregelen van de regering met betrekking tot inperking van het coronavirus, zijn alle activiteiten van SeniorWeb aan de Vliet tot nader order opgeschort. Dit houdt in dat er géén digicafé’s en géén cursussen of workshops kunnen plaatsvinden in de bibliotheken In Rijswijk, Voorburg en Leidschendam.

DigiCafé, iedere 2 weken gratis hulp op digitaal gebied.

Op elke locatie van SeniorWeb aan de Vliet vindt iedere 2 weken een DigiCafé plaats. Wij bieden u gratis hulp op digitaal gebied. Heeft u een vraag over de smartphone, tablet, laptop of computer? Of hulp nodig bij instellingen, accounts, wachtwoorden en/of veiligheid? Loop gerust binnen.

Tijdens het DigiCafé kunt u zonder afspraak binnenlopen. Deskundige docenten van SeniorWeb en medewerkers van de bibliotheek zijn er om uw vragen te beantwoorden of samen met u een oplossing te vinden. Natuurlijk helpen we u ook bij het maken van de juiste keuze uit ons aanbod van cursussen en workshops. En kunnen we u alles vertellen over de online Bibliotheek en de apps van de Bibliotheek. U kunt zich ook direct inschrijven voor één van onze cursussen.

Met een kopje koffie of thee kunt u bovendien anderen ontmoeten waarmee u tips en ervaringen kunt delen.

DigiCafé
Voorburg 2020

Dinsdag iedere 2 weken:

17, 31 maart vervalt

14, 28 april vervalt

12, 26 mei

9, 23 juni

14.00 – 16.00 uur

Toegang gratis.

Zie hier informatie over de locatie >

DigiCafé
Rijswijk 2020

Woensdag iedere 2 weken:

18 maart vervalt

1, 15, 29 april vervalt

13, 27 mei 

10, 24 juni

14.00 – 16.00 uur

Toegang gratis.

Zie hier informatie over de locatie >

DigiCafé Leidschendam 2020

Donderdag iedere 2 weken:

19 maart vervalt

2, 16, 30 april vervalt

14, 28 mei 

11, 25 juni

14.00 – 16.00 uur

Toegang gratis.

Zie hier informatie over de locatie >

TIP: Welke cursus is voor u geschikt?

Om het meeste profijt van een cursus te hebben is het handig om een niet al te oude versie van uw tablet of smartphone te hebben. Wij hebben een handig hulpmiddel om te kijken welke versie van besturingssysteem en apparaat u heeft. Aan de hand daarvan kunt u kijken of uw apparaat geschikt is voor de cursus.

Twijfelt u, dan kunt u altijd contact opnemen of een DigiCafé bezoeken.